Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Schimbare semn la discount in momentul modificarii clasificarii pe produs & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Schimbare semn la discount in momentul modificarii clasificarii pe produs
-
Desi variata dumneavoastra este una plauzibila, toate produsele sunt cu valoare pozitiva. Semnul se schimba si la produsele cu discount nou create si din ce stiu eu noi nu am avut functia de majorari activata vreodata.
Pe ideea: “Nu credem pana nu vedem cu ochii nostri”, va invit sa va conectati remote la unul din calculatoarele noastre cu softul Smartcash instalat si sa faceti urmatorii pasi:
– Creati un produs nou si adaugati discount (avand in vedere ca functia de majorari este dezactivata acesta este un numar pozitiv)
– Dupa ce ati salvat noul produs, il deschideti din nou pentru editare
– Intrati la Clasificari si nu faceti nici o modificare
– Apasati OK
– In campul discount veti observa ca se adauga simbolul – (Exemplu: daca era 20, acum este -20)
– Daca apasati OK pentru a salva modificarile facute la produs va apare eroarea: “Nu sunt permise majorari.”
De ce am considerat eu aceasta situatie ca fiind un BUG?
Deoarece sper si cred ca nu ati pus intentionat o functie pe butonul OK din fereastra de modificare a clasificarilor care sa modifice simbolul din casuta de discount a produsului.
Si eu as prefera ca aceasta situatie sa se intample doar la noi si sa fie poate o configurare gresita facuta undeva in setari si sa o rezolvam simplu, dar daca am lua in calcul cel mai rau scenariu si apare si la cei care au functia de majorari activa, atunci cred ca e o problema mult mai mare cu consecinte mult mai grave si de aceea cred ca merita un pic mai mult investigata.
Este alegerea dumneavoastra cum doriti sa procedati mai departe.