Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Anularea transferurilor din retea & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Anularea transferurilor din retea

• gmro

Membru
    2 ianuarie 2021 la 22:28

Voi detalia un pic situatia pentru a clarifica problema:

In receptie de la magazin din retea exista un buton “Anuleaza transfer” (vedeti atasat) prin care un transfer nereceptionat de la un magazin din retea dispare din lista de transferuri de receptionat.

Problema e ca orice user care are acces la receptie de la magazin din retea are acces si la acest buton de stergere a transferurilor sosite din retea si astfel poate sterge fara urma oricare dintre transferuri inainte sa le receptioneze.

Nu putem bloca accesul userilor la receptia transferurilor din retea dar vream sa putem sa blocam accesul userilor la a utiliza acest buton de sterge.

Aceasta situatie am experimentat-o zilele trecute in practica cand la inchiderea de an pe o gestiune am gasit transferuri nereceptionate de 1 an de zile (da, nu e normal sa ai transferuri nereceptionate timp de 1 an dar in practica multe se intampla) si le-am sters din greseala (fara sa intelegem exat cum functioneaza aceasta functie) si apoi cand am sunat la suportul Magister ni s-a spus ca nu exista un raport prin care sa aflam exact care transferuri au fost sterse astfel incat sa avem un control si un log de audit pe astfel de situatii si, mai important, sa putem sa retransmitem din magazine acele transferuri care au fost sterse in acest mod.

PS: am testat acum si transferul sters apare in raportul marfa in tranzit, a duratat un pic de la stergerea transferului pana a aparut.