Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Suplimentare numar clase de produse in catalog Shop & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Suplimentare numar clase de produse in catalog Shop

• gmro

Membru
    13 ianuarie 2021 la 20:53

Va inteleg si stiu ca nu e usor de adaugat noi criterii de clasificare. Sugestia ramane pe viitoare poate gasiti o varianta in care sa oferiti posibilitatea utilizatorilor sa-si creeze noi criterii la fel cum pot sa creeze campuri personalizate la clienti.

In fapt noi incercam sa folosim cat mai mult catalogul Smartcash desi, cu ajutorul unor customizari, am putea adauga campuri noi in Mago pentru a suplimenta clasificarile din Smartcash si informatiile pe care dorim sa le adaugam la produse.

Am propus 20 de criterii pentru ca stiam parerea dvs., dar daca ar fi si 30 de clasificari sigur am gasi la ce sa le folosim 🙂

De exemplu doar pentru raportul Intrastat folosim 5 din cele 10 criterii posibile de clasificare din Smartcash pentru ca mult mai usor de lucrat in catalogul Smartcash decat in Mago. Stiu ca Smartcash e in sine un program de gestiune nu un ERP dar il preferam pentru ca e usor de lucrat in el in anumite situatii decat in ERP-ul Mago sau alt ERP pe care am incercat in trecut sa folosim pe langa Smartcash.

Un dezavantaj pe care l-am observat la Mago e ca in versiunea standard nu ofera posibilitatea sa selectezi la fel de rapid si usor ca si in Smartcash mai multe produse din catalog si sa le editezi multiplu. De exemplu daca vreau sa creez o clasificare noua denumita “Tip dulce” in care sa am printre altele varianta “Ciocolata” in Smartcash daca as avea loc in clasele de produse ar insemna doar sa filtrez catalogul dupa denumirea “Ciocolata”, apoi sa selectez lista filtrata, click dreapta, modificare articole si din clasificarea “Tip dulce” sa selectez optiunea “Ciocolata” urmand ca dupa salvarea operatiei toate produsele selectate astfel sa aiba respectiva optiune. In Mago, fara customizari sau editari in baza de date prin SQL, ar trebui sa iau fiecare produs si sa-l modific manual pe rand. La 1000 produse in Smartcash dureaza 5 secunde iar in Mago …. Am vorbit cu Claudiu de acest lucru si analizeaza o customizare pentru a incerca sa rezolve aceasta problema.