Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; optimizare Raport Gestiune & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru optimizare Raport Gestiune
-
aplicatia este utilizata corect: vanzarea se face doar in limita stocului disponibil / descarcare stoc se face zilnic / este activata optiunea “emitere de documente doar cu data curenta” / la sisteme nu se intervine asupra datei curente / gestiunea este corecta.
raportul se recalculeaza la anumite intervale, nu am gasit o logica anume: de ex. 3 zile nu, a 4 da…etc. Ideea este ca ajunge spre sfarsit de luna si sunt zile in care sta cateva minute bune pana ce termina toata luna de recalculat, incepand cu prima zi.
nu cunosc principiul functionarii raportului, de aceea am si adus in discutie o eventuala optimizare. Precizez ca nu este nici o problema cu baza de date, aplicatia ruleaza ok pe restul operatiilor: vanzari, fise depozit, etc.
dupa cele comunicate, ramane sa cred ca motivele ar putea totusi sa fie: baza de date mai consistenta (peste 3gb) / volum mare de operatii in anumite zile / poate sisteme deja invechite…