Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; PROVOCARE SMARTCASH ERP & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru PROVOCARE SMARTCASH ERP

• gmro

Membru
    1 iulie 2018 la 10:38

Sustin si eu ideea unui Smartcash ERP … ar fi foarte util!

@Floraria Tria’s: cum merge Mago sincronizat cu Smartcash pe partea de contabilitate? Optimizeaza / automatizeaza serios munca contabilului? Ati intampinat probleme care nu s-au putut rezolva?

Mi-ar fi de real ajutor daca imi puteti acorda cateva minute la telefon pentru o discutie pe acest subiect.

Si noi am vrut sa implementam Mago, mai ales pentru contabilitate, tocmai pentru a nu fi nevoiti sa renuntam la Smartcash pe partea de vanzare si gestiune. Am tot gandit / calculat / analizat dar pana la urma, din mai multe motive, am decis sa testam un ERP romanesc care are integrata si partea de gestiune / vanzare. Sincer nu stiu daca am luat cea mai buna decizie si daca nu cumva ne era mai bine cu Smartcash + Mago.

PS: Stiu ca Mago are si WMS, l-ati testat?

PS2: Domnul Dor, daca nu Smartcash ERP, atunci macar 2 noi module: calcul deseuri ambalaje si Intrastat.