Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Deschidere forum discutii Parteneri Certificati

• Deschidere forum discutii Parteneri Certificati

Postat de Dor la 23 mai 2007 la 6:23

Stimati parteneri,
    Deschidem aceasta sectiune a forumului nostru, in scopul realizarii unui punct virtual de intalnire necesar tuturor partenerilor nostri.
    Temele pe care va rugam sa le puneti in discutie in aceasta sectiune sunt legate de activitatea dvs. ca parteneri certificati si sunt vizibile numai partenerilor certificati din reteaua Magister Software.
    Speram ca acest nou mod de comunicare sa imbunatateasca colaborarea intre noi si sa raspunda la multe dintre intrebarile la care din lipsa de timp nu am putut raspunde in anii din urma.

Va uram, bine ati venit pe forumul Partenerilor Certificati Magister Software si va invitam sa va inregistrati. Dupa inregistrare si confirmarea inregistrarii printr-un e-mail de raspuns, va rugam sa va autentificati si sa va inscrieti in grupul Parteneri Certificati (link-ul de sus).
    Rugam sa introduceti informatii complete pentru ca moderatorul grupului sa fie sigur ca faceti parte din reteaua partenerilor certificati si sa aprobe includerea in grup.

Dor a răspuns 17 ani în urmă 2 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    8 octombrie 2007 la 8:25

Multumim mult de aprecieri Mugur.
    Stiu ca toti suntem foarte foarte ocupati, iar telefonul nu vrea sa se opreasca din sunat…
    Daca insa am spune ce ne doare aici mai des, am mai reduce poate din numarul telefoanelor si toti am avea putin mai mult timp pentru noi, pentru familie sau prieteni (sau prietene :))
    Iti multumesc inca o data pentru initiativa, si sper sa iti urmeze exemplul din ce in ce mai multi parteneri.

Dor.

• MugurEL

Membru
    9 octombrie 2007 la 6:23

“Dor” wrote: Multumim mult de aprecieri Mugur.
    Stiu ca toti suntem foarte foarte ocupati, iar telefonul nu vrea sa se opreasca din sunat…
    Daca insa am spune ce ne doare aici mai des, am mai reduce poate din numarul telefoanelor si toti am avea putin mai mult timp pentru noi, pentru familie sau prieteni (sau prietene :))
    Iti multumesc inca o data pentru initiativa, si sper sa iti urmeze exemplul din ce in ce mai multi parteneri.

Dor.

… 😀 …

“am mai reduce poate din numarul telefoanelor si toti am avea putin mai mult timp pentru noi, pentru familie sau prieteni (sau prietene :))”

Da apreciez acest lucru … numai ca telefonul poate reduce timpul de raspuns la unele probleme … 🙂 …

• Dor

Administrator
    19 octombrie 2007 la 5:55

Asa este… dar numai la cele foarte urgente.

Log in to reply.