-
Erori dupa update si reinitializare
Buna ziua,
Noi in continuare avem probleme in urma upgrade-ului si a reinitializarii.
Am trimis mai multe email-uri la suport, dar fara nici o reactie din partea acestora. (din 10 ianuarie)
Din randul celor mai importante si cu impact in activitatea curenta enumeram:
– nu mai avem acces la informatiile de dinaintea efectuarii reinitializarii, respectiv 10 ianuarie; La aceasta adaugam faptul ca, cu toate ca am cerut detalii cu privire la reinitializare, nu ni s-a spus ca nu vom mai avea acces la ele; puteati macar sa ne intrebati cu ce data sa faceti reinitializarea si nu sa o faceti cu o data de la mijlocul lunii; o faceati macar cu 31 dec 2023; La acest moment nu pot lista nimic pentru contabilitate; situatii clienti, furnizori, registru casa, rapoarte de gestiune; extragerea in Saga nu preia informatiile de dinaintea reinitializarii (10 ian); registru casa nu a preluat soldul de dinainte de reinitializare, etc;
– calculatorul de comenzi nu da nici un raport; suntem blocati pe partea de achizitii; trebuie sa facem comenzi la furnizori in cel mai rudimetar mod;
– constant apar intreruperi de sincronizare intre magister si site, in ce priveste atualizarea stocului si a preturilor, ceea ce duce la riscuri operationale in relatia cu clientii nostrii;
– intreruperea frecventa de preluare a datelor din magister in cadrul aplicatiei oxygen; la acest moment nu mai avem informatii incepand cu data de 10 ianuarie; iar informatiile dintre 01 si 10 ianuarie nu sunt complete;
– in Saga nu preia datele referitoare la adresa clientilor pentru care am emis facturi; problema foarte veche care nu a fost rezolvata;
La toate acestea, se adauga faptul ca NIMENI nu ne raspunde.
Discuția ‘ Erori dupa update si reinitializare ’ este închisă la noi răspunsuri.