-
LIPSA IN GESTIUNE….
Buna ziua! Avem o problema legata de lipsurile in gestiune in special la raionul de tigari (mentionez ca avem vanzari de cateva sute de milioane pe luna uneori chiar si peste miliard) Facem verificarea stocului saptamanal si tot timpul apar lipsa cateva pachete la diferite sortimente….am schimbat gestionarii….am urmarit camerele…se verifica gentile angajatelor,se verifica temeinic receptia marfurilor chiar de catre administrator,.am urmarit voidarile….nu am descoperit nimic care sa explice lipsa acestora….deja angajatele noastre au inceput sa dea vina pe “SISTEM”” lucru care li s-a fixat pe creier si toate vorbesc pe la colturi ca singura cauza ar putea fi o eroare de sistem motivand cu faptul ca intr-adevar au fost momente cand fie li s-a blocat imprimanta fiscala,fie au fost nevoite sa anuleze fortat un bon blocat,fie le aparea pe ecran o reroare la conexiunea cu baza de date…etc
In calitate de administrator vin si va intreb EXISTA CEA MAI MICA POSIBILITATE CA IN URMA UNOR ERORI SA NU SE SCADA DE PE STOC MARFA??? A EXISTAT IN ISTORIA ACESTUI PROGRAM DE GESTIUNE O EROARE CARE SA FACA SA NU SE SCADA STOCUL CORECT?
Va adresez aceste intrebari deoarece simt ca am epuizat toate variantele de a descoperi cauza acestor lipsuri….
Log in to reply.