-
Re: Programul este bun la cine nu foloseste
“sepsiker” wrote: Domnilor de la Magister. Eu am doua magazine alimentare co Magister. De cand am deschis primul magazin avem probleme cu programul asta. Puteti sa va uitati cate liciente am de la Magister. Vam mai scris pe e-mail am mai facut reclamati la dvs. Am trimis prin Best Birotica toate baza de date de la noi. Eu cred ca dvs nu faceti teste cu programul , nu incercati si nici nu vati uitat chiar nici nu vreti sa solutionati problema mea.Pacat ca am cheltuit atatia bani pe un program care ar fi trebuit sa dati gratis sa testam noi. Uitativa la topicul lui Levi de cate zile a scris si nici raspuns nu dati. Un magazin ar fi trebuit inchis luna Octombrie. Asadar incepeti sa va apucati de treaba daca doriti sa fimi utilizator la programul asta frumos. Mai deschid un magazin in Decembrie ce spuneti sa fiu asa prost sa mai cumper Magister?
Cu stima Szkridon SandorStimate Domn,
Va rugam sa ne transmiteti punctual bug-urile de program cu toate explicatiile necesare pentru reproducerea lor.
Probabil ca multe dintre ele au fost deja rezolvate, asa incat solutiile exista deja.
Am mutat acest topic in sectiunea discutii libere deoarece nu are nici o legatura cu topicul pe care ati postat (Bug Report).
Log in to reply.