Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Conformare etichete pret & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Conformare etichete pret
-
Sustinem si noi sugestia de a include automat pe eticheta de raft textul „in limita stocului disponibil” pentru toate etichetele cu pret promo pentru a nu mai risca amenzi. Odata ce ANPC-ul iti gaseste un punct sensibil „se aboneaza” la tine …
Ar fi mai simpla / mai eficienta / mai rapida / mai ieftina si mai profitabila includerea automata a textului in template-ul etichetei promo la fel cum s-a inclus in template si textul „PROMOTIE” cu banderola rosie.
Noi avem deja vreo 2 amenzi pe aceasta tema de la ANPC si 1 avertisment de la politia locala (da … si politia locala isi cauta de lucru pe acest subiect) deoarece, fie ei casieri, fie responsabili de marketing sau sefi de magazine tot oameni sunt si mai uita sa listeze si sa afiseze afise separate sau sa includa manual textul legal in eticheta.
Plus ca e aproape imposibil, chiar si in marile retele de care mentionati, fie ele moderne sau nu, ca pentru toate produsele aflate in promotie sa existe cate un afis distinct la raft in care sa se mentioneze perioada de valabilitate a promotiei. Noi, in magazine de 50-100 mp, avem minim 100 produse diferite in promotie in fiecare zi si ne este clar ca, si daca am vrea, am avea timp si oameni suficienti, n-am avea unde posta 100 afise pe langa rafturi, cate unu pentru fiecare produs aflat in promotie.
In retele, desi au departamente mari de marketing, nu afiseaza nimeni distinct prin magazin sute/mii de postere pentru toate produsele aflate in promotie … sau cel putin nu le-am vazut eu prin locatiile pe care le vizitez. La cele mai multe retele textul „in limita stocului disponibil” si perioada promotiei sunt incluse automat pe eticheta de raft, din soft.
Trecem printr-o perioada in care devine din ce in ce mai greu sa gasesti mana de lucru calificata care sa-si faca treaba asa acum trebuie iar viitorul reprezinta optimizarea si automatizarea proceselor cat de mult se poate. Spre asta ar trebui sa ne indreptam cat mai mult si cu Smartcash, cat mai multa automatizare si cat mai putina interventie / munca manuala acolo unde se poate.