Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Probleme E-FACTURA & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Probleme E-FACTURA
-
Am transmis sesizarea dvs. la suport.
Din ce am observat eu, ati instalat ANAF connector pe o statie de lucru si nu pe serverul de centrala.
Statia de lucru este deja suprasolicitata de aplicatia SmartCash Oxygen.Iar accesul la internet de pe aceasta statie este mai mult decat modest.
In aceste conditii conexiunea la ANAF, si asa precara si cu intreruperi pe partea lor, poate avea de suferit.
Recomand instalarea ANAF Connector pe serverul de centrala, acolo unde sunt si datele centralizate, pe o statie cu acces bun la internet.
In acelasi timp, ANAF a modificat deja de cateva ori protocolul eFactura, introducand campuri noi “peste noapte” sau actualizand protocolul de securitate. De aceea, cu parere de rau o sa mai suferiti inca pana cand si ei vor stabiliza procesele.
Pana atunci nu ne ramane decat sa actualizam si noi aplicatiile astfel incat sa corespundem cu noile scheme de raportare dorite de ANAF.
Dvs. aveti acum ANAF Connector 2.0.0.7, ultima versiune fiind 2.0.0.10. L-am actualizat acum.