Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Mentionare perioada promo + camp preluat in rest & Rsaquo; Scrie un răspuns pentru Mentionare perioada promo + camp preluat in rest
-
In magazinul fizic nu merge sa scrieti pe eticheta „Promotie valabila in limita stocului disponibil” fara sa treceti perioada? In lege spune ca trebuie sa mentionati perioada SAU sa mentionati „in limita stocului disponibil” (art. 32, alin. 1 lit. c) din OG 99/2000). Noi avem anual discutii cu diversi inspectori ANPC pe acel „SAU” … si pana acum nu ne-au dat amenda ca nu am avut perioada dar am avut mentionat pe eticheta „valabil in limita stocului disponibil”.
In schimb au cautat nod in papura si ne-au dat amenda 10,000 lei pentru ca discountul procentual era rotunjit la intreg (ex: 25% in loc de 24.98%) si astfel pretul promotional afisat pe eticheta nu coincidea exat, la ban, cu calculul, era cu 4 bani mai mare decat daca s-ar fi aplicat discountul rotujit la intreg de pe eticheta. Pretul la casa era cel de pe eticheta dar au zis ca am „inselat” clientul afisand un discount mai mare decat realitatea. De atunci afisam discount cu 2 zecimale :).