Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; ALERTE DE STOC MINIM VIZUALIZABILE IN EVERYWHERE

• ALERTE DE STOC MINIM VIZUALIZABILE IN EVERYWHERE

Postat de florariatrias.ro la 13 mai 2016 la 0:50

Stiu ca s-a mai discutat putin de aprovizionarea magazinelor pe baza unor stocuri minime impuse insa vad utilia urmatoarea modificare:
    Magazinele au posibilitatea sa isi stabileasca niste stocuri minime si optime la nivel de magazin in baza carora se produc alerte vizuale si se calculeaz comenzile.
    Noi am ajuns la concluzia ca magazinul de multe ori ignora aceste alerte si asteapta distributia de marfa din centrala.
    Propun ca in everywhere sa putem vedea alaturi de stocul in timp real pe magazine si stocul minim de alerta si stocul optim setate de magazin si eventual printr-o semnalistica de culori daca stocul se afla sub cel de alerta sau deasupra stocului optim.
    Am ajuns la concluzia ca pentru magazine mici in care si angajatii sunt cu o pregatire mai redusa , acestia nu au capacitatea de a urmari alertele si de asemenea au un fler redus in aprovizionare. Pentru aceste situatii am hotarat ca este mai bine ca sa facem aprovizionarea din centrala in baza stocului. M-ar ajuta de asemenea viteza de rotatie a produsului din ultima saptamana, informatie disponibila deja in oxygen. Stiu ca oxygen are alt rol insa este bine sa centralizam informatia utila acolo unde trebuie.
    Prin urmare la stoc in timp real as vrea sa vad suplimentar viteza de rotatie pe magazin (pe ultima saptamana ar fi super) stoc minim stabilit de magazin si stoc optim stabilit de magazin + indicatie prin colorare text in cazul in care stocul real depaseste aceste limite.

florariatrias.ro a răspuns 8 ani, 9 luni în urmă 1 Membru · 0 Răspunsuri
  • 0 Răspunsuri

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.