Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Bifa printare optionala ”Observatii articol” in ”Etichete de raft pe coli A4”

• Bifa printare optionala ”Observatii articol” in ”Etichete de raft pe coli A4”

Postat de gmro la 1 decembrie 2020 la 18:34

La ”Etichete de raft pe coli A4” va rog introduceti o bifa prin care userul sa poate alege daca doreste sau nu sa se printeze informatiile din campul ”Observatii Articol” in cadrul acestui format de etichete.

Pana in prezent la acest tip de eticheta orice text din campul ”Observatii Articol” apare obligatoriu in cadrul etichetei.

gmro a răspuns 3 ani, 9 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    1 decembrie 2020 la 18:44

Recomandarea mea este sa treceti pe noul engine de listare a etichetelor pe baza de sablon customizabil : “Etichete de Raft pe Coli A4 – Personalizabile”.

In acest mod nu mai depindeti de niste optiuni fixe ci aveti libertatea sa va definiti etichetele dupa bunul plac. Oricum nu intentionam sa mai sustinem in versiunile viitoare engine-ul de etichetare vechi, fix deoarece este depasit moral.

De aceea va invitam sa contactati departamentul nostru de suport in vederea personalizarii unui sablon pentru dvs.

Vezi captura urmatoare de ecran pentru detalii.

• gmro

Membru
    1 decembrie 2020 la 19:38

Etichetele personalizabile sunt super, le folosim, dar folosim si etichetele pe baza de sablon fix in ideea de a nu pune casierii sa selecteze sablonul necesar.

Stiu, e doar o selectie de fisier, dar in practica …

Am inteles ideea dvs de a nu mai dezvolta sabloanele fixe, e ok, vom incepe si noi sa-i invatam pe casieri sa foloseasca sabloanele personalizabile.

Multumesc.

Log in to reply.