Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; blocare acces reprintare factura din backoffice cu cota de TVA 0

• blocare acces reprintare factura din backoffice cu cota de TVA 0

Postat de gmro la 2 iunie 2017 la 17:11

Buna ziua,
    Va rog sa oferiti posibilitatea ca din backoffice sa blocam accesul pe profiluri de utilziatori (varianta ideala) sau pe gestiune / statie de lucru la posibilitatea de a reprinta din backoffice cu cota de TVA 0 facturi emise catre clienti PF/PJ romani.
    Am avut recent un caz la un magazin in care din greseala s-a reprintat o factura cu cota de TVA 0 ceea ce e ilegal si lasa loc casierilor de greseli. La punctele de vanzare cu amanuntul nu exista nici o situatie in care sa poata fi emise / reprintate facturi cu cota de TVA 0 pentru clienti PF/PJ romani si nu ar trebui sa existe aceasta optiune activa pentru casieri in fereastra de reprintare facturi.
    Consider ca nu ar trebui sa existe optiunea / posibilitatea tehnica ca la reprintare sa se modifice cota de TVA a facturii in sensul ca la emiterea si printarea initiala a facturii aceasta sa fie emisa cu TVA 19% si/sau 9% iar la reprintarea aceleasi facturi sa existe posibilitatea ca dintr-o bifa factura sa fie reprintata cu cota de TVA 0, practic modificand valoarea totala a facturii la reprintare.
    In plus, pentru clientii a caror tara e setata Romania in fisa de client nu ar trebui permis tehnic sa existe posibilitatea de a reprintata facturile cu cota de TVA 0.

Dor a răspuns 7 ani, 5 luni în urmă 2 Membri · 1 Răspuns
  • 1 Răspuns
  • Dor

Administrator
    13 iunie 2017 la 11:49

Nici nu exista aceasta posibilitate.
    Am sa deschid un tichet in suport pe aceasta problema si rezolvati cu colegii mei.
    Poate fi o problema din configurari.

Log in to reply.