Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Ajutor SmartCash Retail Management System & Rsaquo; Cantar DIBAL 500 W-015
Etichete: Dibal
-
Cantar DIBAL 500 W-015
Postat de marianmiroi la 29 mai 2014 la 14:36Buna ziua!
Am o problema la cantarul DIBAL 500 W-015, din greseala un angajat a dezactivat sunetul pe care cantarul il scoate la introducerea unui cod si a etichetei cu codul de bare. Daca ma puteti ajuta cu setarea care activeaza bip-ul respectiv. Va multumescUtilizator șters a răspuns 8 ani, 12 luni în urmă 5 Membri · 5 Răspunsuri -
5 Răspunsuri
-
Utilizator șters
Utilizator șters30 mai 2014 la 9:36Buna ziua ati rezolvat Problema?
-
Buna ziua,
Cantarul DIBAL 500 nu are o optiune prin care se poate activa/dezactiva sunetul. In cazul in care nu se mai aude aveti o problema cu difuzorul de pe placa de baza care va trebui rezolvata in service.
-
Pentru d-l George Rizea.Nu am rezolvat problema. Stiti cumva care este rezolvarea?
Va multumesc!
-
Salut Marian,
Am vorbit si eu personal la importator si solutia este sa il aduci in service sa il verificam. Nu este o problema de programare. Fiind in garantie probabil, interventia este oricum gratuita. Banuiala mea este ca pur si simplu mufa de la buzzer o fi iesit putin din placa de baza la transport sau dupa o mutare si ca sa il putem rezolva trebuie deschis si resigilat apoi, deci necesita o vizita la service ce sa-i faci…
Ia legatura cu colegul nostru George Mohanescu pentru detalii.
Numai bine -
Utilizator șters
Utilizator șters5 iunie 2014 la 13:17Buna ziua,
Cantarul Dibal seria 500 nu are optiune de activare sau dezactivare buzzer. Trebuie dus cantarul la o unitate de service si se reface o lipitura pe placa. Interventia este gratuita.
Numai bine
Conectați-vă pentru a răspunde