-
Comenzile de livrare emise la POS nu pot fi preluate in backoffice
Vanzarea prin POS este normala, este vorba de un Supermarket.
Comenzil Livrare le foloseam pentru vanzare cu ridicata.
Exemplu, am institutii, gradinite, scoli etc care imi fac comenzi, unerori aduc special anumite produse/cantitati, fetele pregatesc marfa si la casa emit o comanda livrare/
Pana acum, la vanzare cu ridicata, din BO trebuia doar sa preiau acea comanda (Import comanda), acum nu imi apar ultimele comenzi efectuate. Voi verifica optiunile de la comenzi de pe POS, dar pe bon mie imi apare scris COMANDA LIVRARE.
Inca un lucru, am discutat zilele trecute cu colegii dumneavoastra, m-ar interesa foarte mult posibilitatea evidentierii unui pret real al produselor, sunt multe la care primesc discount-uri offvoice, exemplu, am achizitionat un produs cu 63.5 lei TVA inclus, am primit ulterior discount de 4%, pretul ajungand la 63.5-4%=60.96, dar in istoricul de achizitii mi-l arata doar la 63.5 (zilele trcute am primit o oferta de pe Cah & Carry, la 2 tiruri aveam aceasi produs cu 62.5 lei, la prima vedere parea oferta mai buna, cand a ajuns informatia la mine am stiut sa arat ca, de fapt, pretul initial e mai bun)
Log in to reply.