-
Comunicatie defectuasa Scaner Metrologic horizon MS7600
versiune Smartcash POS : 3.1.0.59
versiune DB :315Configuratie POS: Intel Celeron D 346(3.06GHz), 512Mb DDR II,MB Gigabyte GA-945GZM, HDD Samsung Sata2 80G,pci to serial 2 port,
Xp Home, FP550T, tastatura programabila 111 taste
Placa seriala a adaugat in sistem porturile com3 si com4.In meniul de configurare pos, in submeniul Dispozitive seriale sint posibile de activat 3 scanere, ele sint implicit pe com1, com2, com3. Primul scaner este un Symbol 2208 pe com4, al doilea un Metrologic horizon MS7600 pe com3 restul parametrilor fiind ok. Cu aceste setari raspunsul SmartPOS-ului este normal pe Symbol si foarte intirziat pe Metrologic, citeve secunde bune. Am crezut ca nu am programat bine scanerul montat in masa, dar cum am trei pos-uri care fac la fel am facut alte teste. Folosin Hyperterminalul am constata ca raspunsul de la scaner apare instant in fereastra terminalului, deci problema e la SmartPOS.
Am reintrat in configurere dispozitive seriale si dupa numeroase incercari am constatat ca functioneaza foarte bine daca dezactivez scanerul 2 si setez al treilea scaner ca Metrologic, binenteles si activind-ul, acesta fiind deja pe com3. Daca dezactivez scanerul 3 si activez scanerul 2 iar apare intirzierea dintre momentul scanarii si cel al aparitiei de display si imprimanta fiscala a produsului scanat.
Log in to reply.