Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; COTA DE TVA “0” (ZERO)

• Postat de Dor la 19 octombrie 2012 la 16:33

Societatea unde SmartCashShop isi etaleaza puterile are o activitate de import intra si extracomunitar si de export intra si extracomunitar. Problema mea este una simpla: trebuie sa pot alege la listarea unei facturi daca sa-mi apara sau nu pe factura tiparita TVA-ul – care la exportul intracomunitar este “0” zero !

Dor a răspuns 12 ani, 2 luni în urmă 1 Membru · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    22 octombrie 2012 la 8:46

Activitatile de export nu au de regula legatura cu activitatea de retail, pentru care a fost proiectat programul SmartCash Shop.
    In general facturile se emit cu cota de TVA asociata articolului in nomenclatorul de produse. In cazul dvs insa, doriti sa emiteti facturi direct din sistemul de retail pentru export cu TVA 0.
    Desigur, la nivel de rapoarte nu este nici o problema, fapt pentru care am introdus un tichet de dezvoltare cu nr. T26615 pentru a include si aceasta functionalitate in versiunile viitoare.

• Dor

Administrator
    15 noiembrie 2012 la 8:43

Implementarea a fost efectuata in versiunea SmartCash RMS 10.0.0.123 prin introducerea optiunii de listare facturi cu TVA 0%.

Optiunea este disponibila atat la prima listare cat si la retiparire.

Log in to reply.