Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Data emitere raport Z si bon introducere / retragere numerar sertar bani AMEF

• Data emitere raport Z si bon introducere / retragere numerar sertar bani AMEF

Postat de gmro la 25 iunie 2022 la 19:07

Buna ziua,

In cazul in care nu se face deja va rog studiati posibilitatea de a inregistra in baza de date centralizata:

a) data de emitere a fiecarui raport Z emis de magazine, asa cum e aceasta data inscrisa fizic pe raportele Z emise de AMEFurile de la magazine.

b) data de emitere a bonului de introducere si a bonului de retragere numerar in/din AMEF, asa cum e aceasta data inscrisa fizic pe aceste bonuri emise de AMEFurile de la magazine.

In baza de date centralizata am gasit in tabela “DESCPOS” coloana “DATA_Z” dar comparand cu data inscrisa fizic pe raportul Z am constatat ca cele doua date nu corespund. Initial am crezut ca exista un delay intre ora AMEF-ului si ora serverului, dar am verificat si sunt sincronizate.

Aditional aplicatiei de pontaj, noi folosim centralizat aceste date pentru a verifica si a ne asigura ca vanzarea nu se incheie mai repede decat trebuie si nu incepe mai tarziu decat trebuie.

Multumesc.

gmro a răspuns 2 ani, 3 luni în urmă 1 Membru · 0 Răspunsuri
  • 0 Răspunsuri

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.