Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; De adaugat in factura vanzare cu ridicata: telefon clientu, AWB, cont secundar

• De adaugat in factura vanzare cu ridicata: telefon clientu, AWB, cont secundar

Postat de gmro la 6 martie 2020 la 0:36

Va rog studiati posibilitatea de a putea introduce (prin modificarea fisierului model) in factura vanzare cu ridicata:
    1. numarul de telefon al clientului, cel salvat in fisa de client. In modelul standard de factura nu exista ca variabila telefonul clientului din fisa client, drept pentru care nu am putut personaliza modelul de factura astfel incat sa fie afisat la printare si telefonului clientului.
    2. textul din campul AWB existent cand se deschide o factura noua de vanzare cu ridicata. Acest text nu apare la printarea / reprintarea facturii. Este foarte util mai ales pentru cine are comenzi online, expediate prin curier, pentru tracking, atribuirea incasarilor din borderourile curierilor la facturile corecte, retur, etc.
    3. posibilitatea de a afisa in detaliile furnizorului, sub contul principal, un cont secundar cu banca aferenta, pentru a putea adauga si contul de Trezorerie sau un alt cont. In modelul standard de factura exista campurile pentru cont secundar dar datele contului secundar nu se pot configura din aplicatie (sau nu am gasit eu de unde) drept urmare pe factura nu apare decat un singur cont si banca aferenta.
    Multumesc.

Dor a răspuns 4 ani, 9 luni în urmă 2 Membri · 1 Răspuns
  • 1 Răspuns
  • Dor

Administrator
    7 martie 2020 la 17:52

Multumim pentru solicitari.
    Puntul 3 poate fi rezolvat. Sunati la suport sa va configureze fisierul suplimentar de setari.

Log in to reply.