Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Deschidere receptii multiple per operator

• Deschidere receptii multiple per operator

Postat de lucian-c la 12 noiembrie 2018 la 11:40

Buna ziua,
    De curand am inceput sa lucrez cu aceasta aplicatie pe partea de receptii. Am un sef care vrea sa verifice tot si in acest moment daca fac o receptive, raman blocat pana cand il pot intreba cum pot continua si astfel se aduna un teanc de acte de operat.
    In Instructiunile pe care le-am primit pana acum, mi s-a spus ca nu pot sa deschid decat o singura receptive si pana nu o inchid nu pot deschide alta.
    Asa functioneaza programul sau doar incearca seful sa imi limiteze actiunile?… 🙂
    Nu de alta, dar am mai lucrat si cu alte aplicatii de gestiune si aici ar fi prima data cand sunt atat de “limitat” si m-ar ajuta sa stiu daca este o setare a aplicatiei ce imi poate permite deschiderea mai multor receptii sau trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de a lucra secvential?
    Multumesc.
    Lucian

Dor a răspuns 6 ani în urmă 2 Membri · 1 Răspuns
  • 1 Răspuns
  • Dor

Administrator
    12 noiembrie 2018 la 16:01

Programul permite operarea simultana a unui numar nelimitat de receptii provenite insa de la utilizatori diferiti.

Acelasi utilizator insa, trebuie ca mai intai sa finalizeze o receptie inainte de a se apuca de alta.

Alte aplicatii de gestiune au probabil o libertate mai mare sau nu urmaresc nici un fel de workflow de proces.

Din perspectiva aplicatiei SmartCash, dvs. demarati o operatie si trebuie sa o finalizati inainte de a va apuca de alta.

Este fundamental pentru controlul prcoceselor sa va focalizati pe o problema inainte de a trece la alta.

Va invitam sa contactati departamentul nostru de suport pentru detalii.

Log in to reply.