Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Ajutor SmartCash Retail Management System & Rsaquo; Diferente receptii

• Postat de bogapostu la 26 februarie 2016 la 7:21

Buna dimineata,
    In data de 25.02, odata cu noua versiune am cateva facturi care desi pe NIR apare ca au aceeasi valoare ca cea de pe factura, la urmarire furnizori este aceeasi valoare ca cea de pe factura, in centralizatorul de receptii are valori diferite (la sfarsit de luna se foloseste pentru contabilitate)
    Exista inca o mica problema la laclulatorul de pachete
    Sa zicem ca pe o linie am 3 baxuri de suc, a cate 6 sticle cu valoarea unui bax 18 lei, iar valoarea totala 54 lei, inainte se introducea la cakcukatir oachete 3 bax a cate 6 sticle cu valoarea de 18, iar acesta calcula 18 sticle a 3 ei, acuum, pentru a ajunge ;a acest rezultat trebuiesc trecute 3 bacxuri a cate 18 sticle, dar cu valoarea TOTALA, de 54 lei

Dor a răspuns 7 ani, 7 luni în urmă 2 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • bogapostu

Membru
    27 februarie 2016 la 7:38

problema persista, in special la facturile care au discount de linie au total, am vazut ca in loc de “valori achizitie receprionate” (unde sunt exact valorile de pe factura) in centralizator apar “valori achizitie documente”, diferite de valori achizitie receptionate

• bogapostu

Membru
    27 februarie 2016 la 9:15

Bad post

• Dor

Administrator
    27 februarie 2016 la 13:24

Calculatorul de pachete functioneaza acum consistent cu metoda de culegere a costului articolului selectat.
    Daca mergeti pe varianta de utilizarea a pretului de achiiztie merge ca inainte, daca mergeti pe valoare atunci asteapta valoarea intreaga pe care sa o divizeze direct in bucati.

Oricum faceti upgrade la versiunea 12.1.0.129 care imbunatateste afisarea si listarea NIR-ului, detaliind mai clar difeitele coloane.
    In acest build am revizuit si toate rapoartele centralizatoare si detaliate pentru a face rezultatele consistente si a elimina din erorile de rotunjire ce exitau in versiunile recedente.