Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; EVIDENTA TIKETE VALORICE SI RAPORTARI INCASARI CARD

• EVIDENTA TIKETE VALORICE SI RAPORTARI INCASARI CARD

Postat de JAM la 12 martie 2015 la 23:21

Buna ziua!
    Revin cu una din propunerile din ianuarie 2013:
    Necesitatea unui registru de evidenta al tiketelor valorice.
    Este necesar un registru de evidenta al tiketelor valorice, la fel de important ca si registrul de casa, sa putem vedea in orice moment dupa inchideri, un sold, si sa gestionam aici operatiunile de predare
    sau incasarile de pe raportul Z. Centralizatorul de incasari tikete valorice nu este suficient deoarece nu indica un sold la zi.
    Organele de control solicita la verificarea sumelor din casieria magazinului (nu de la POS) registrul de casa pentru sumele de bani, apoi soldul si evidenta tiketelor
    de masa.
    In cazul exportului automat catre modulul de contabilitate Mentor soldul la
    final de luna trebuie sa ajunga in contul 5328 ALTE VALORI, in cazul in care
    tiketele nu au fost trimise catre emitent si avem sold.

Dor a răspuns 9 ani, 9 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    13 martie 2015 la 10:10

Legat de solicitarea dvs anterioara:

“Daca se poate si la incasari CARD sa putem avea acces la o raportare.Mai exista refuz de plata la clienti si am vrut sa gasesc niste incasari CARD, am data,ziua,ora tranzactiei (de la banca) si nu pot afla ce a cumparat clientul sau la ce pos sau nr de bon.”

In SmartCash POS la fiecare tranzactie inregistrata cu CARD la POS dupa emiterea chitantei prin terminalul bancar, casiera este solicitata sa introduca un id de tranzactie (listat pe chitanta de la teminalul bancar). Pot fi introduse doar ultimele cifre din cod pentru tracking
    Am introdus aceasta functie tocmai pentru a va ajuta sa identificati mai usor pe extrasele de cont tranzactiile cu card.
    Din SmartCash aveti raportul Centralizator Incasari cu Card care va listeaza doar formele de plata cu CARD inclusiv id-ul de tranzactie mentionat.

• Dor

Administrator
    13 martie 2015 la 10:15

Multumim pentru celelate propuneri. Vom cauta sa le inglobam in versiunile viitoare.

Log in to reply.