Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Export Comanda Livrare Feature Requests – Propuneri de functii noi Export Comanda Livrare Postat de narcis-gavril la 16 aprilie 2018 la 13:06 Buna ziua, La comenzile de livrare din SMARTCASH SHOP sa existe posibilitatea exportului in format “.ini”, pentru a putea fi importata intro comanda de livrare in alt punt de lucru. Multumesc narcis-gavril a răspuns 6 ani, 6 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri 2 Răspunsuri vladion Membru 17 aprilie 2018 la 12:05 Exista functia in ultima versiune narcis-gavril Membru 17 aprilie 2018 la 16:59 Intadevar exista bifa “Export datele intr-un fisier SmartCash de tipul ” Comanda livrare (*.ini) dar nu functioneaza. Conectați-vă pentru a răspunde Log in to reply. Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu PublicToți MembriiConexiunile MeleDoar Eu Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu Conectați-vă pentru a răspunde Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum