Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Fisa de client completata cu stornari/retur de bani

Etichete: 

• Fisa de client completata cu stornari/retur de bani

Postat de florariatrias.ro la 16 martie 2016 la 23:11

Referitor la fisa de client revin cu o rugaminte. Asa cum este organizata acum permite vizualizarea unei situatii pe client, respectiv facturi emise, incasari, solduri.
    Ce se intampla in cazul retururilor de marfa?
    Din ce am observat returul de marfa este tratat in afara fisei de client. (ma refer la zona de urmarire clienti si urmarire facturi). Ar fi util ca stornarile sa apara tot in fisa mai ales ca deseori sunt stornari la vanzare cu ridicata unde clientul doreste sa nu ii se dea banii inapoi ci sa ramana in cont pentru achizitii ulterioare.
    Chiar recent un client mi-a cerut fisa pentru comparatie si mi-am luat binecuvantari ca soldul lui nu corespundea din motivul mentionat mai sus.
    Va multumesc.

Dor a răspuns 8 ani, 6 luni în urmă 2 Membri · 1 Răspuns
  • 1 Răspuns
  • Dor

Administrator
    16 martie 2016 la 23:37

Salut,
    La ce fel de retur te gandesti?
    Daca este o vanzare cu ridicata, suma stornata prin factura este automat trecuta sub forma de retur si se poate asigna la factura originala sau la oricare alta neachitata inca actualizand soldul clientului respectiv.
    Daca vorbim de un retur la bon fiscal, atunci nu mai este atat de simplu.
    Incasarile nefacturate facute pe bon fiscal nu sunt inregistrate nicaieri la vreun client deoarece sunt anonime. Si atunci cand se face un retur nu se poate stabili la ce client sa il atasam?

Log in to reply.