Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Imparte: SmartCash RMS 20.0.3

• Imparte: SmartCash RMS 20.0.3

Postat de dorin-radoi la 20 martie 2023 la 17:36

Buna ziua!

Va semnalez o neconcordanta intre Stoc La Data x care este corect si Stocul Initial din Rulaj Stoc care nu este corect. Astfel Stoc Initial + Intrare – Iesire nu este egal cu Stoc Final !

Deasemenea, daca nu este prea dificil, ati putea introduce in Export Rulaj si coloana Detalii. Mie imi foloseste deoarece aici am notat furnizorul si pot calcula comenzile de aprovizionare. Multumesc!

Dor a răspuns 1 an, 6 luni în urmă 3 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Bughi

Administrator
    21 martie 2023 la 14:54

Buna ziua,

Va multumim pentru aceasta sesizare. Implementarea acestor rapoarte a necesitat o capacitate de calcul si un efort de restructurare informationala detsul de mare, motiv pentru care este posibil ca anumite informatii sa nu fie afisate corespunzator.

Am preluat sesizarea dvs. in departamentul analiza si va vom anunta de indata ce vom avea o rezolutie. Totodata, pentru a avea un traking mai rapid al solutionarii va incurajez sa deschideti o sesizare si catre departamentul nostru de suport unde vi se va deschide un tichet de sesizare ce va fi updatat cu evolutia analizei sesizarii dvs.

Numai bine!

• Dor

Administrator
    24 martie 2023 la 17:39

Problema a fost identifcata si fixata. Un nou kit de instalare va fi publicat saptamana viitoare si va include si acest fix.

Log in to reply.