Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Implementare functii SmartCash POS pentru restaurant

• Implementare functii SmartCash POS pentru restaurant

Postat de nicmarsoft la 29 august 2015 la 22:25

Va multumesc pentru implementarea printserver-ului care face utila printarea comenzilor pe sectii in modul restaurant pentru POS.
    Lucrand si cu alte softuri de restaurant, si stiind ca sunteti la inceput cu implementarea programului Smart POS pentru restaurante, vin si eu cu propuneri pentru imbunatatirea platformei SmartCash in lucrul cu restaurantele:
    1. La fiecare comanda Print Sectie este necesar ca programul sa faca log-off (inchide pos), pentru ca ospatarul, din graba, uita sa dea inchide pos si risca sa intre un alt ospatar peste el la acea masa deschisa si sa dea alta comanda.
    2. In cazul in care pe o comanda se adauga acelasi produs de n ori, acesta este listat de fiecare data, adica daca se comanda spre exemplu 3 beri in aceeasi comanda, pe nota de plata, respectiv pe bonul fiscal, apar trei pozitii cu aceeasi bere, este necesar ca acestea sa se cumuleze pe o singura linie de bon,respectiv nota de plata in care se specifica cantitatea.
    3.Este necesar ca ospatarii, sa poata sa mute de la o masa la alta, anumite produse comandate, vin cu exemplul in care clientii de la o masa cer note de plata separate.
    4. Pe o nota de plata finala cu care ospatarul ajunge la client, apar si voidarile. Consider ca nu este necesar acest lucru, adica nu trebuie sa vada clientul ca ospatarul a comandat ceva gresit.
    Va multumesc!

Dor a răspuns 8 ani, 5 luni în urmă 2 Membri · 4 Răspunsuri
  • 4 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    11 septembrie 2015 la 19:25

Salut
    Prima functionalitate exista dar trebuie activata din optiuni.
    Legat de nota de plata, aceasta este listata similar cu midul in care articolele au fist comandate. Poate piti detalia putin.
    Legat de punctul 3, marturisesc ca nu ne-am propus un nivel de detaliu prea ridicat cu aceasta generatie de POS. Urmatoarea generatie de POS pe care o pregatim dupa aparitia noilor case de marcat va aduce alte noi functii deocamdata dificil de implementat.
    In ceea ce priveste punctul 4 este o functie ceruta expres de manageri in scopul limitarii si monitorizarii anularilor. Initial nu a existat dar am introdus listarea voidarilor la cererea expresa a pietei.
    Multumesc pentru sugestii si te asteptam cu alte observatii.

• nicmarsoft

Membru
    12 septembrie 2015 la 19:10

Va salut!
    1.Intradevar , legat de punctul 1, functionalitatea exista, dar este valabila si am probat si se face log-off numai cand se inchide nota de plata. Eu am nevoie si pun problema de log-off atunci cand se da print sectie.
    2.Legat de nota de plata am facut niste poze, o sa vi le trimit cu prima ocazie. Pun problema ca atunci cand se comanda o bere, se da print sectie, dupa ceva timp clientul mai vrea o bere (acelasi Produs), vreau sa nu se mai adauge inca o linie in comanda cu acelasi produs, vreau doar marirea cantitatii pentru respectivul produs.
    3. Pentru punctul 3 consider ca aceasta funcionalitate de a muta produse comandate de la o masa (comanda) la alta nu are nici o legatura cu noile modele de case de marcat ci tine doar de functionalitatea pos-ului. Revin cu rugamintea…..este foarte utila pentru un soft de restaurant.
    4. La punctul 4 cred ca nu am fost inteles prea bine. Se punea problema ca pe nota de plata care ajunge la client sa nu apara voidarile. Managerii pot monitoriza voidarile din backoffice —nu de pe notele de plata date clientilor.
    Va multumesc!
    Madalin Nicolae

• Dor

Administrator
    25 februarie 2016 la 18:47

Punctul 1 s-a rezolvat – descarcati o verisune noua SmartCash POS.
    La fel si punctul 4.

Cu celelalte cum am spus mai astepta,

• Dor

Administrator
    21 aprilie 2016 la 19:40

Am rezolvat si puntul 4, respectiv cumularea cantitativa a articolelor pe nota de plata. Faceti upgrade la 12.1.0.163.

Log in to reply.