Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Inactivare reteta Etichete: Retete Feature Requests – Propuneri de functii noi Inactivare reteta Postat de Arismat.ro la 19 iulie 2019 la 13:46 Am dori sa existe un buton ce inactiveaza reteta deoarece acum nu avem aceasta posibilitate. Dor a răspuns 5 ani, 2 luni în urmă 3 Membri · 2 Răspunsuri Retete 2 Răspunsuri florariatrias.ro Membru 15 august 2019 la 23:50 In completarea solicitarii de mai sus, si noi dorim aceasta functie dar prin inactivare sa se poata scoate de la vânzare articolele din reteta. Acum este blocata delistarea produselor ce apar pe o reteta Dor Administrator 28 august 2019 la 11:53 Vom lua in calcul propunerea dvs. Multumim. Conectați-vă pentru a răspunde Log in to reply. Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu PublicToți MembriiConexiunile MeleDoar Eu Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu Conectați-vă pentru a răspunde Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum