Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Ajutor SmartCash Retail Management System & Rsaquo; Intrebare SmartCash RMS 12.1.0.124

Etichete: 

• Intrebare SmartCash RMS 12.1.0.124

Postat de bogapostu la 25 februarie 2016 la 11:43

Nu mai arata valoare la achizitie in josul paginii, doar daca se da inchidere (inaiunte aparea cu rosu valoarea si la momentul in care se termionau de introdus produsele si erau corecte valorile devenea verde, acum am doar valoarea de vanzare).
    Deasemenea, desi am bifat la “afisare coloane” valoare achizitie nu imi aoare acest lucru (in cazul unei diferente mai mari asa verificam unde era eroarea intre factura si ceea ce este introdus)
    Ultima rugaminte, cum as putea seta implicit la pret de achizitie (se completeaza automat valoarea la TVA) (sunt furniozori, la paine spre exemplu, care calculeaza la sfarsit valoarea TVA, nu poe fiecare linie)
    Multumesc

Dor a răspuns 8 ani, 9 luni în urmă 2 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    25 februarie 2016 la 11:53

Salut Bogdan
    Noua versiune nu mai aplica algoritmul vechi de validare. Acum se valideaza ferm valoarea de achizite totala cu cea pe linii si de asemenea tva-ul total si pe linii.

Ca sa vezi noile coloane de suma este necesar sa resetezi afisarea grid-ului.
    Pentru asta intra in SmartCash fara a deschide nici un modul.
    Intra in meniul “Intretinere/Sterge Setarile Utilizatorului Curent”.
    Apoi deschide orice modul doresti si vei avea situatia actualizata a sumarelor pe coloane.

Poti apoi afisa sau nu apoi coloanele pe care le doresti.

• bogapostu

Membru
    25 februarie 2016 la 12:31

Asa e bine, multumesc. diferenta intre 12.1.0.124 si 12.1.0.125 este majora sau pot sa astept cu upgrade-ul?

• Dor

Administrator
    27 februarie 2016 la 13:25

Rog faceti upgrade la 12.1.0.129.

Log in to reply.