Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Lipsa coloane unitate de masura si cod detalii la vanzari detaliate

• Lipsa coloane unitate de masura si cod detalii la vanzari detaliate

Postat de GabrielEkoinstal la 29 iulie 2020 la 11:31

In momentul de fata utilizam SmartCash HQ versiunea 17.0.6.327.

Avem nevoie de un raport de vanzari cat mai detaliat pe care sa il exportam automat in format excel.

In momentul in care intru la Rapoarte > Smartcash Everywhere > Vanzari > Vanzari detaliate

imi apare coloana de cantitate, dar lipseste coloana de unitate de masura si codul de detalii pe care il folosim pentru identificarea unica a produsului.

Cum putem sa rezolvam aceasta situatie?

Dor a răspuns 4 ani, 5 luni în urmă 3 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    29 iulie 2020 la 11:57

Am notat si vom verifica. Revin cu un raspuns.

• Razvan

Moderator
    29 iulie 2020 la 12:21

Buna ziua,

Am verificat in ultima versiunea de SmartCash RMS, in raportul respectiv sunt exportate doar denumirea, cantitatea si codurile de bare pentru produsele vandute.

Am transmis sesizarea dumneavoastra ca wishlist departamentului Software.

• Dor

Administrator
    29 iulie 2020 la 18:00

Se confirma si sesizarea dvs. legata de raportul centralizator de vanzari globale (generat prin SmartCash Everywhere).

Vom actualiza serviciul si aplicatia SmartCash astfel incat sa fie prezente si campurile soliciate de dvs.: UM si codul din campul “Detalii”. Va tin la curent prin acest subiect, cu momentul in care reusim sa includem actualizarea.

Deoarece luni vrem sa publicam un nou update (ultimul pentru luna iulie) nu sunt sigur ca reusim sa aplicam modificarea pana atunci.

Daca nu, sigur va fi inclusa in primul build din luna august.

Inca o data multmim!

Ne-am dori mai multi utilizatori implicati ca dvs.!

Grinning

Log in to reply.