Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Pret vechi corect si valabilitate promo la print etichete

Etichete: , ,

• Pret vechi corect si valabilitate promo la print etichete

Postat de florariatrias.ro la 5 decembrie 2021 la 11:47

In contextul ultimelor amenzi date de Anpc la mai multe site uri de Black Friday va propun implementarea automata a unor informatii la etichetare.

1 pretul vechi nu trebuie sa fie ultimul pret intreg activat ci cel mai mic pret din ultimele 30 de zile . Aici trebuie preluat din istoricul de preturi cel mai mic pret din ultimele 30 de zile de la nivel de catalog local

2. Trebuie afisata perioada promo (in cazul promotiilor planificate) sau daca nu sa apara in limita stocului disponibil

Dor a răspuns 2 ani, 11 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    6 decembrie 2021 la 10:36

Salut,

Cu noul editor de etichete puteti scrie ce doriti pe acestea.

In cazul de fata daca produsul e marcat ca Promo puteti afisa textul dorit (“in limita stocului disponibil”).

Si daca doriti ca pe o eticheta sa apara orice text doriti dvs, puteti pune acolo un text si gata.

Interpretarea pe care doriti sa o dati conceptului de ultim pret este particulara. De aceea nu cred ca va putem ajuta cu asta.

In orice moment insa puteti consulta lista modificarilor de pret si puteti decide pentru fiecare produs in parte ce sa scrieti pe etichete.

Acesta e motivul pentru care am renuntat la vechiul editor si am creat posibilitatea tuturor utilizatorilor de a-si edita liber propriul layout de etichete.

• Dor

Administrator
    11 februarie 2022 la 9:26

Lucram la asa ceva. te tin la curent cand e gata.

Log in to reply.