Flux Noutăți › Forumuri › Bug Reports – Raportare probleme software › Problema afisare fereastra CALCUL SUME PACHETE Bug Reports – Raportare probleme software Problema afisare fereastra CALCUL SUME PACHETE Publicat la florariatrias.ro pe 9 februarie 2022 la 17:36 La efectuarea receptiei daca se acceseaza butonul de calcul pentru pachete se deschide fereastra de pachete in spatele ferestrei principale. Daca nu se da initial fereastra initiala intr-o parte nici nu poate fi accesata. Dor răspuns 4 ani, 2 luni în urmă 3 Membrii · 2 Răspunsuri 2 Răspunsuri Monica Administrator 10 februarie 2022 la 9:10 Buna ziua, Aceasta situatia a fost transmisa catre departamentul Software si se va remedia in urmatorul kit public. Multumim pentru intelegere! Dor Administrator 11 februarie 2022 la 9:09 Problema fixata in v 19.0.2.41. Discuția ‘Problema afisare fereastra CALCUL SUME PACHETE’ se închide la răspunsuri noi. Public Setați cursul gratuit pentru toți membrii Conexiunile mele Doar eu PublicSetați cursul gratuit pentru toți membriiConexiunile meleDoar eu Public Setați cursul gratuit pentru toți membrii Conexiunile mele Doar eu Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum