Flux Noutăți › Forumuri › Bug Reports – Raportare probleme software › Problema bon blocat la imprimanta fiscala(Rezolvat partial) Bug Reports – Raportare probleme software Problema bon blocat la imprimanta fiscala(Rezolvat partial) Publicat la adi pe 22 octombrie 2007 la 20:26 Dor răspuns 13 ani, 10 luni în urmă 3 Membrii · 2 Răspunsuri 2 Răspunsuri MugurEL Membru 25 octombrie 2007 la 6:04 Nu va suparati ca intervin dar as dori sa stiu daca baza de date a ecopos-ului este direct pe server-ul backoffice sau ruleaza direct de pe ecopos. In cazul in care ruleaza direct de pe backoffice ar mai fi inca o solutie fara a mai fi nevoie sa folositi IBManager. Dor Administrator 14 iunie 2012 la 14:50 Fara raspuns Conectați-vă pentru a răspunde Conectați-vă pentru a putea răspunde. Public Setați cursul gratuit pentru toți membrii Conexiunile mele Doar eu PublicSetați cursul gratuit pentru toți membriiConexiunile meleDoar eu Public Setați cursul gratuit pentru toți membrii Conexiunile mele Doar eu Conectați-vă pentru a răspunde Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum