-
Probleme actualizare registrii prin Netbridge 2
Legat de netbridge 2 care a fost instalat pentru actualizarea de registri am dat sa ruleze noaptea deoarece destabilizeaza activitatea pe centrala ca viteza de lucru si am observat ca prelucreaza un fisier de registrii la fiecare 15 minute.
Preluarea de pe ftp se face instant deoarece fisierele sunt mici insa prelucrarea lor dureaza exagerat de mult. Am fost sfatuit in repetate randuri sa trec la urmatoarea versiune. Si dupa upgrade la fel, si iar alta versiune si la fel
De pe data de 12 martie pana in prezent au fost urcate pe ftp aprox 3100 de fisiere x 15 min/prelucrare – inseamna 32 de zile de prelucrari de date in conditiile in care am tine serverul permanent pe acest proces, blocand activitatea de depozit.
Lesne de inteles ca daca pentru 20 de zile de raportari este necesar sa prelucram informatia in 32 de zile practic acest lucru nu se va termina niciodata.
Va rog o analiza urgenta a acestui proces deoarece sigur nu este facut ceva bine.
In acest moment din lipsa de prelucrare a registrilor nu preluam informatiile in Mago si practic pentru luna martie suntem blocati total in contabilitate
Discuția ‘Probleme actualizare registrii prin Netbridge 2’ se închide la răspunsuri noi.