-
Probleme Cantar CAS ER 15C
A trebuit sa instalez la un client un al treilea punct de vanzare, Smartcash POS Datecs FP550T avind conectat un cantar CAS ER 15C, Am primit de la voi un cantar “CAS ER 15C Plus” care pe versiunea de program 3.1.1.82 ce era instalata la client functiona cu probleme la cititul cantitatii si anume aceasta era citita permanent si nu se mai putea introduce nimic de la tastatura. Am vazut ca aceasta problema este rezolvata in versiunea 3.1.1.85, urmare a acestui fapt am facut upgrade pe toate 3 pos-uri de la client. Totul parea ca functioneaza normal dar sint in continuare probleme la citirea greutatii si anume: la pos-urile vechi care au conectate cintare CAS ER 15C mai vechi, greutatea este citita de pos foarte greu, tasta KG trebuie apasata de mai multe ori pina ce cantitatea apare pe ecran, lucru ce nu se intimpla la versiunile mai vechi, iar la noul pos trebuie sa fii foarte atent ce apare pe ecran pentru ca citirea greutatii in majoritatii cazurilor este eronata, una este pe cantar alta apare in pos, cantarul arata aceeasi greutate ca si celelalte vechi. Am schimbat cintarele intre ele problemele mutindu-se odata cu ele. Pot sa pun versiunea 3.1.1.82 pe pos-urile vechi si pe cel nou sa las 3.1.1.85 pentru a putea folosi cit de cit cantarul “CAS ER 15C Plus” ?
Log in to reply.