Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Probleme rapoarte Etichete: Rapoarte Bug Reports – Raportare probleme software Probleme rapoarte Postat de narcis-gavril la 4 aprilie 2016 la 15:04 Buna ziua, In Rapoarte/Situatii Detaliate/Receprii/Totale Pe Nir nu se tine cont de data de inceput fixata, raportul preia datele de la prima factura introdusa in baza de date. v.12.1.0.144 Dor a răspuns 8 ani, 9 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri Rapoarte 2 Răspunsuri Dor Administrator 5 aprilie 2016 la 12:46 Imi pare rau dar nu am putut replica problema. Faceti upgrade la 148 si incercati din nou. Dor Administrator 20 aprilie 2016 la 9:46 Efectuati upgrade la versiunea 12.1.0.159. Si aceasta problema a fost rezolvata (era intr-adevar o problema acolo) Conectați-vă pentru a răspunde Log in to reply. Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu PublicToți MembriiConexiunile MeleDoar Eu Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu Conectați-vă pentru a răspunde Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum