Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; PROPUNERE DEFALCARE VANZARI CURENTE PRIN POS SI PE COTE DE TVA

• PROPUNERE DEFALCARE VANZARI CURENTE PRIN POS SI PE COTE DE TVA

Postat de Madalin Nicolae la 29 martie 2015 la 21:11

Va salut!
    Vin si eu cu o propunere bazata pe intamplari din practica.
    Se poatre ca in raportul Vanzari curente prin pos sa afisati si vanzarile totale defalcate si pe cote de TVA???
    S-a intamplat de curand sa se reseteze imprimanta in urma unei interventii pe placa de baza, si a trebuit sa reconstitui vanzarile pe pos. Le-am reconstituit pe forme de plata si cu tva 24%, pentru ca pe tva 9%, nu am avut cum, pentru ca insemna sa iau din acel raport fiecare linie si sa gasesc acele articole cu tva 9%.
    O sa-mi spuneti ca nu am respectat regulile de service si ca nu am facut un raport zilnic si o descarcare de pos……pur si simplu s-a intamplat si cred ca aceasta implementare ar fi utila tuturor colegilor din aceasta bransa de service.
    Va multumesc!

Dor a răspuns 10 ani în urmă 2 Membri · 1 Răspuns
  • 1 Răspuns
  • Dor

Administrator
    30 martie 2015 la 17:27

Salut nicmarsoft

Solutia exista deja. Ea consta in raportul: Rapoarte/Borderouri si Registre/Registru Centralizator Documente care defalca vanzarile pe cote de TVA.
    Trebuie sa dai inchidere de zi urmata de descarcare stoc cu POS si obtii datele descarcate repartizate pe cote in raportul mentionat.

Log in to reply.