Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Propunere model etichete promo

• Propunere model etichete promo

Postat de gmro la 10 mai 2016 la 17:30

Propun crearea unui sablon de eticheta de raft pe coli A4 cu acest tip de format:
    http://i.cubeupload.com/bqPHFz.jpg
    Este un format pe care noi il folosim cu succes din mai multe considerente:
    1. culoarea galbena de background diferentiaza etichetele de restul etichetelor care nu au discount si au fundal alb, facand mai usor de identificat la raft promotiile
    2. procentul reducerii este scos in evidenta in mod clar. Consider ca perceptia clientilor asupra reducerii / discountului e mult mai mare daca pe eticheta de pret e mentionat si procentul reducerii (preferabil cu marime de font cat mai mare) nu doar pretul intreg si pretul redus
    3. consider ca etichetele promo trebuie sa aiba text cat mai mare, cel putin cuvintele cheie gen “reducere”, “promotie” si procentul reducerii sa aiba marime de font cat mai mare si culoare diferita astfel incat sa atraga atentia instant. Noi am facut ca etichetele promo din formatul prezentat mai sus sa incapa cate 2 pe linie pe foaia format A4, astfel textul de marketing (promotie, reducere, cifre procent discount) sa fie suficient de mare incat sa atraga atentia
    4. in ultimele 6 luni am folosind atat etichetele promo default ale Smartcash cat si formatul nostru de etichete promo si am ajuns la concluzia (subiectiva ce-i drept) ca formatul nostru are efect mai bun asupra vanzarilor
    Pentru toate aceste motive va rog sa luati in considerare crearea unui sablon de etichete promo pentru printare pe foi A4 similar cu propunerea noastra. Multumesc.

gmro a răspuns 6 ani, 12 luni în urmă 3 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dinu

Membru
    14 mai 2016 la 13:25

O idee foarte buna. Sper sa se tina cont de aceasta propunere. Mai este obligatoriu sa se scrie si perioada promotiei. Culoarea cred ca se poate rezolva daca tiparim etichetele pe foaia color. Ar mai fi ceva de exemplu daca eu vreau sa reduc un produs de la 2 lei la 1,80 trebuie sa calculez eu separat procentul de reducere si sa-l scriu, de ce nu face programul automat?

• Bughi

Administrator
    14 mai 2016 la 13:42

Buna ziua!
    Multmim pentru propunere. Colegii nostri de la software au inceput deja sa lucreze la structura formatului de rapoarte, si in viitor este luata in calcul si modificarea structurii formatului de etichetare astfel sa fie la indemana fiecarui utilizator sa modifice layout-ul vizual pe eticheta. Nu va putem oferi insa o data certa in care aceasta functionalitate va fi posibila intrucat sunt dezvoltate continuu functionalitati operationale necesare retailului modern care necesita in unele cazuri mai mult timp.
    Referitor la posibilitatea de a calcula programul procentul de discount in functie de pretul dorit, aceasta functionalitate exista doar pentru modificarea multipla a caracteristicilor de produs.
    Exemplu: Daca exista o categorie de produse care vor fi introduse la PRET UNIC, acestea pot fi clasificate, sau filtrate dupa un criteriu comun, si prin optiunea de modificare multipla a pretului se va selecta “Calculeaza discountul pentru a obtine un pret de XXX”
    Vom incerca sa introducem aceasta functionalitate si la modificarea individuala a produsului.
    Pentru a folosi insa aceasta metoda este necesar sa va asigurati ca echipamentul fiscal accepta discountul pe zecimale, in caz contrar ajungand in situatia in care sa se blocheze vanzarea pe acele articole. Daca folositi o imprimanta fiscala nu este insa nicio problema.
    Toate cele bune!

• gmro

Membru
    13 decembrie 2017 la 6:51

Buna ziua,

Ce se mai aude de propunerea de a avea o eticheta de raft la produsele care au pret promo asemanatoare celei propuse in postul initial, care sa cuprinda si procentul de discount?

Log in to reply.