Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; PROPUNERE PROGRAM FIDELIZARE NOU CUPON 5+1

• PROPUNERE PROGRAM FIDELIZARE NOU CUPON 5+1

Postat de florariatrias.ro la 31 iulie 2017 la 17:38

Propun implementarea unui format simplu de fidelizare client pentru cazul in care nu se emite card de client dupa modelul McDonald’s 🙂 .
    Aceasta varianta de fidelizare este utila spre a fi aplicata pe durate scurte si doar pe locatiile cu vanzari mai reduse reusind sa genereze trafic mai intens rapid.
    Noi am implementat asa: La 5 cumparaturi mai mari de 30 de lei marcate prin 5 stampile Tria’s primesti cadou produse de 30 de lei.
    Problema noastra este mai mult in aplicarea discoutului valoric de 30 de lei. In prezent intram la fiecare pos si acordam remote discout deoarece local, utilizatorul nu are drepturi in acest sens. Este o varianta ok pentru moment insa nu si pe termen lung, centrala depunand efort mare in timp de asistenta.
    Ne puteti ajuta cu o varianta pentru viitor? Ma gandesc ca ar fi util un card scanabil care dupa 5 scanari are direct un beneficiu inclus.
    Am analizat si varianta de tiket din pos insa aceasta varianta aduce costuri suplimentare de taxe.

florariatrias.ro a răspuns 6 ani, 11 luni în urmă 2 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    17 octombrie 2017 la 19:25

Salut,
    Functionalitatea exista deja implementata in cadrul modulului gift card.
    In acest modul se defineste o clasa de vauchere cu coduri unice si valoare nominala de 30 de lei.
    Puteti tipari pe orice fel de hartie de exemplu un cod de bare, sau pur si simplu un cod, corespunzator.
    La atingerea pragului casierul inmaneaza cuponul cadou clientului, iar acesta la orice magazin din retea poate folosi o singura data cuponul cu valoarea fixa nominala de 30 de lei.

• florariatrias.ro

Membru
    5 noiembrie 2017 la 15:55

Multumesc pentru raspuns. Am vazut aceasta operatie insa am o problema. in cazul reducerilor se reduce profitul si tva-ul de plata proportional cu reducerea. Daca utilizez gift card atunci va fi considerata o alta modalitate de incasare care este purtatoare de tva incasat de la client.

Practic ajung sa platesc tva pentru fiecare gift card.
    Ar fi utila o setare eventual la emiterea de gift card care sa il seteze ca o reducere nu ca o incasare in format alternativ.

Log in to reply.