Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; PROVOCARE SMARTCASH ERP

• Postat de florariatrias.ro la 23 iunie 2018 la 0:44

Buna ziua,
    Stiu ca anul acesta este unul greu pentru toata lumea si ca din cauza unor schimbari legislative se lucreaza de zor la noile norme insa doresc sa va arunc pe aceasta cale o provocare – SMARTCASH ERP
    Am stors tot ce se putea din program si l-am asimilat in proportie de 90%. Noi cel putin, mai avem de asimilat dispeceratul de comenzi dupa care o sa “ne plictisim”.
    Am implementat Mago pe contabilitate.
    La asta se mai adauga nevoia unui Warehouse management performant , o aplicatie de vanzari pentru mobil, distributie, si asta e doar inceputul.
    Sunt convins ca este un proiect ambitios si la care ar fi ceva de lucru dar si rezultatele ar fi pe masura. Ne dorim ca si peste 2-3 ani cand gradul de dezvoltare o sa ne duca la un alt nivel sa lucram impreuna si consider ca exista un potential urias in aceasta directie.
    Ce spuneti?

gmro a răspuns 6 ani, 3 luni în urmă 3 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    26 iunie 2018 la 10:33

Va multumim pentru incredere.
    Sunt sigur ca vom putea acoperi toate solicitarile dvs.
    Mai sunt sigur ca nu o sa va plictisiti 🙂 (apropos ati aflat de noul engine de promotii?)

Toate cele bune si tineti aproape!

• gmro

Membru
    1 iulie 2018 la 10:38

Sustin si eu ideea unui Smartcash ERP … ar fi foarte util!

@Floraria Tria’s: cum merge Mago sincronizat cu Smartcash pe partea de contabilitate? Optimizeaza / automatizeaza serios munca contabilului? Ati intampinat probleme care nu s-au putut rezolva?

Mi-ar fi de real ajutor daca imi puteti acorda cateva minute la telefon pentru o discutie pe acest subiect.

Si noi am vrut sa implementam Mago, mai ales pentru contabilitate, tocmai pentru a nu fi nevoiti sa renuntam la Smartcash pe partea de vanzare si gestiune. Am tot gandit / calculat / analizat dar pana la urma, din mai multe motive, am decis sa testam un ERP romanesc care are integrata si partea de gestiune / vanzare. Sincer nu stiu daca am luat cea mai buna decizie si daca nu cumva ne era mai bine cu Smartcash + Mago.

PS: Stiu ca Mago are si WMS, l-ati testat?

PS2: Domnul Dor, daca nu Smartcash ERP, atunci macar 2 noi module: calcul deseuri ambalaje si Intrastat.

Log in to reply.