Etichete: 

• Postat de florariatrias.ro la 3 decembrie 2017 la 12:30

Buna ziua,
    Avem in prezent modulul Oxygen cu care am inceput sa ma “joc” destul de intens. Este fascinant nu numai sa pastrezi variantele predefinite ci sa evoluezi prin a crea rapoarte customizate pentru a se potrivi propriilor nevoi.
    Singurul impediment este acela in a publica on line aceste rapoarte pentru a putea fi urmarite de mai multi colegi.
    Am observat ca exista de la Qlick varianta sense ce este varianta cloud pentru qlickview. Ar putea fi folosita pentru integrarea Oxygen?
    O alta intrebare este legata de qlickview daca pot face eu direct update de pe site ul producatorului

gmro a răspuns 7 ani, 1 lună în urmă 3 Membri · 2 Răspunsuri
  • 2 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    3 decembrie 2017 la 19:18

Salut,
    Pentru ca setul de rapoarte sa fie disponibile online este necesara versiunea Oxygen Enterprise, care insa necesita un server QlikView pe care sa fie publicate rapoartele.
    Daca va intereseaza putem sa va trasnmitem o oferta.

QlikSense este un cu totul alt produs, destinat unei alte nise de piata (entry level) cu care analizele Oxygen nu sunt compatibile.

Daca doriti insa sa gazduiti online analizele pentru reteaua dvs de magazine, acest lucru este posibil pe baza de abonament prin platforma noastra online, oxygenlive.ro unde putem agrega automat datele pentru dvs, iar accesul se face online printr-un browser web. Este “la noi in cloud” cum s-ar zice 🙂

• gmro

Membru
    4 decembrie 2017 la 16:33

Testam acum Qlik Sense Desktop varianta business si vad ca are mai multi conectori pentru baze de date: ODBC, Microsoft SQL, MySQL, Rest, etc.

Folosind unul dintre acesti conectori nu putem seta ca sursa de date in Qlik Sense Desktop baza de date centralizata a Smartcash de pe serverul nostru, pentru a importa vanzarile si datele din Smartcash automat si in Qlik Sense Desktop?

Log in to reply.