Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Raport de activitati efectuate pe comenzi livrare si recuperare comanda stearsa

• Raport de activitati efectuate pe comenzi livrare si recuperare comanda stearsa

Postat de GabrielEkoinstal la 17 septembrie 2021 la 14:01

Aceasta propunere de functie vine si ca o posibila solutie la bug-ul cu scurtaturile de taste in care tasta de emitere comanda livrare defapt efectua stergerea comenzii si ne-ar ajuta in a descoperi daca sunt comenzi sterse din greseala, cand si de cine.

In momentul de fata pe o comanda de livrare poti vedea doar cine a deschis comanda de livrare, dar nu pot vedea si cine a modificat-o, de cate ori a modificat-o sau daca a fost stersa, de cine si cand.

Propunerea mea ar fi sa existe posibilitatea de a vedea un istoric al modificarilor aduse asupra unei comenzi livrare in care sa se specifice de pe ce utilizator s-au facut cu data si ora si in caz ca a fost stearsa sa poate fi recuperata de pe contul unui utilizator care are si dreptul de recuperare comanda livrare activat, ea intrand in Stare comenzi: Sters (in momentul de fata sunt starile Deschis, Emis, In vanzare, Inchis) .

Sunt constient ca functionalitatea de urmarire modificari poate incarca baza de date cu informatii care pentru unii pot fi mai mult sau mai putin importante si de aceea ar fi indicat sa fie in spatele unei bife din sectiunea de administrare daca se doreste activata.

Sper ca am reusit sa explic destul de bine ce implica aceasta functionalitate. In caz ca aveti intrebari va raspund cu placere si poate exista deja o posibila rezolvare la una din situatiile de mai sus pe care eu nu o cunosc in acest moment.

GabrielEkoinstal a răspuns 3 ani, 4 luni în urmă 1 Membru · 0 Răspunsuri
  • 0 Răspunsuri

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.