Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; scanner nefunctional Bug Reports – Raportare probleme software scanner nefunctional Postat de casa-de-menaj la 14 februarie 2016 la 9:59 Buna ziua, scannerul functuineaza doar in interfata de receptie. La scanarea in interfata catalogului de produse acesta nu recunoaste niciun produs. Va rugam o solutionare rapida. Multumim Dor a răspuns 8 ani, 7 luni în urmă 3 Membri · 4 Răspunsuri 4 Răspunsuri andreimargaa Membru 14 februarie 2016 la 11:28 in Catalog articole, sectiunea Panou Detalii exista Fereastra “Cautare articol in catalog”. Bifati optiunea “Cautare cu cititorul de coduri de bare” pentru a fi mai util , este posibil sa bifati si optiunea “Filtrare unica articol la cautare dupa cod”, in acest mod este afisat doar aticolul scanat. casa-de-menaj Membru 15 februarie 2016 la 6:53 multumesc!!!! Dor Administrator 15 februarie 2016 la 8:04 Vezi captura urmatoare. Dor Administrator 27 februarie 2016 la 13:39 OK Conectați-vă pentru a răspunde Log in to reply. Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu PublicToți MembriiConexiunile MeleDoar Eu Public Toți Membrii Conexiunile Mele Doar Eu Conectați-vă pentru a răspunde Începeți o nouă discuție 0 din 0 răspunsuri Iunie 2018 Acum