Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Securitate Carduri Fidelitate

• Securitate Carduri Fidelitate

Postat de Dragos-C la 25 aprilie 2016 la 11:05

Buna ziua,
    Din pacate trebuie sa deschid un subiect nou deoarece cel anterior este declarat inchis fara a rezolva problema.
    Ii multumesc D-lui AndreiMarga pentru raspuns. Din pacate nu pot sa il pun in aplicare deoarece nu lucram cu “cartonase”, avem carduri de la Magister. Deja sunt peste 300 de carduri pe care le avem in piata.
    D-nul Bujor, nu cred ca este corect sa imi propuneti o solutie care inseamna sa renunt la toate cardurile pe care le-am achizitionat de la dvs si sa investesc din nou. Am cumparat 2 sisteme informatice de la Magister din 2 motive. Un motiv este D-nul Bogdan Vladu care vandut foarte bine sistemul. Al doilea motiv este Fidelity, posibilitatea de a vinde “pe datorie”, dar fara caiet. Dupa cum stiti am pierdut deja bani datorita deficientelor pe care le avea sistemul dvs. Chiar nu inteleg care este dezavantajul dvs. daca anulati introducerea manuala a seriei cardului. Cred ca este o cerinta de bun simt din partea mea si o obligatie din partea dvs. de a rezolva aceasta problema de securitate.
    Cu stima,
    Dragos Coticiu

Dor a răspuns 8 ani, 5 luni în urmă 2 Membri · 4 Răspunsuri
  • 4 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    25 aprilie 2016 la 18:04

Multumesc pentru revenire.

Ce tip de input folositi?
    Exclusiv touch screen sau si de la tastatura?

• Dor

Administrator
    25 aprilie 2016 la 19:08

Am integrat solicitarea dvs. in cod odata cu versiunea de POS 5.1.0.109.
    Descarcati kit-ul public de actualizare SmartCash RMS la versiunea 12.1.0.165 pentru a beneficia de noua optiune de in POS, alaturi desigur de multe alte noutati.

farascanare

• Dragos-C

Membru
    28 aprilie 2016 la 11:00

Va multumesc.
    Sarbatori fericite 🙂
    Cu stima,
    Dragos Coticiu

• Dor

Administrator
    29 aprilie 2016 la 17:07

Cu placere!
    Sarbatori fericite si dvs. si tuturor utilizatorilor SmartCash din tara!
    🙂

Log in to reply.