Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Situatii furnizori SOLD LA O DATA ANTERIOARA

• Situatii furnizori SOLD LA O DATA ANTERIOARA

Postat de JAM la 12 martie 2015 la 23:39

Buna ziua!
    Revin cu a doua propunere din ianuarie 2013 privind Propunerea de dezvoltare – Situatii furnizori
    SOLD LA O DATA ANTERIOARA”
    Am urmarit starea (REZOLVAT) la propunerea utilizatorului CRIS cu titlul
    SOLD TOTAL FURNIZORI.
    Cuprinde noua versiune si TOTAL SOLD FURNIZOR-FURNIZORI la un anumit moment, la o data anterioara anume (inceput, sfarsit de luna, etc..) asa cum este si propunerea utilizatorului CRIS ? ESTE REZOLVAT?

Dor a răspuns 9 ani, 7 luni în urmă 2 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    13 martie 2015 la 10:24

Nu, din pacate nu.
    In acest moment eforturile noastre de programare sunt indreptate pe segmentul fidelizare, ce urmeaza a avea o cu totul noua interfata si o functionalitate extinsa fata de prezent.
    Aceste modificari afecteaza mai multe segmente din platforma si de aceea nu ne este posibil sa ne ocupam de altceva pana la finalizarea si validarea tuturor modificarilor.
    Speram ca luna viitoare sa putem include noul Fidelity in distributia publica. Astept cu incredere o parere si de la dvs. pe aceasta tema…
    In general insa, desi stiu ca nu este raspunsul pe care il asteptati, iar solicitarea de sold retroactiv va fi implementata, nu este in filozofia noastra de a ramane la “culesul manual de doua ori” al documentelor.
    Viitorul va fi fara nici o indoiala acela al transferului electronic de date catre platforma contabila X si gata. Iar in acest sens am dezvoltat anul acesta cel mai modern serviciu posibil de schimb automat de date (Serviciile Smartcash Everywhere si SmartCash Gateway).
    Pe curand!

• JAM

Membru
    27 iunie 2015 la 17:53

La sugestia dumneavoastra, am implementat ceeace ati dezvoltat anul acesta, cel mai modern serviciu posibil de schimb automat de date Smartcash Everywhere .
    Incepand cu 1 iulie 2015 vom opera in contabilitate prin transfer electronic de date.
    In acest moment sunt foarte incantat de noile functionalitati.
    Pana la finalul anului voi merge in paralel si cu vechiul system de culegere manuala a datelor, si cu noua implementare de transfer catre Mago. Revin cu o parere la finalul lunii august, dupa ce ma familiarizez cu toate noutatile, sa nu trag concluzii pripite.

• Dor

Administrator
    29 iunie 2015 la 15:20

Va multumim pentru incredere.
    Da cu Mago merge foarte bine.
    Claudiu a implementat un proces bazat pe proceduri executate din Mago care prelucreaza foarte bine datele JSON si care se preteaza dupa verificarea preliminara la automatizari de proces.
    Tinem aproape.

Log in to reply.