-
Smartcash Pos + selltext + MP55 – Erori bon fiscal
versiune Smartcash POS 3.1.1.113
versiune baza date 331
ECR server API v1.0.32
Selltext v3.0.8Am intilnit urmatoarele probleme la folosirea casei de marcat Datecs MP55 impreuna cu Smartcash POS prin intermediul Selltext:
1. Daca bonurile au mai mult de 53 linii de vanzare bonul nu va cuprinde toate produsele, mai exact cele de la linia 54 in jos lipsind rezultind un bon care are ca rest voaloare de vinzare a produselor lipsa si o eroare in Smartcash ce a fost eliminata doar prin anularea bonului. Acest lucru duce la micsorarea vitezei de lucru prin faptul ca trebuie vazut ce nu a aparut pe bonul cu eroare si scanat din nou. Noi am rezolvat acest bug al caselor Datecs la solutiile software ale firmei noastre prin splitarea bonului la 50 de linii.
2. La inchiderea bonurilor prin BON VALORIC se incarca casa cu CEC iar la inchiderea cu CEC se incarca casa cu CARD. Verificati corespondenta dintre ce trimiteti voi in casa si indicele formei de plata corespunzatoare din casa de marcat. Momentan unde am instalat aceasta solutie nu fac incasari decit prin numerar, dar cred ca alti clienti folosesc si celelalte modalitati de plata de plata.Daca mai gasesc ceva anunt,
Log in to reply.