Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Bug Reports – Raportare probleme software & Rsaquo; Smartcash Pos + selltext + MP55 – Erori bon fiscal

• Smartcash Pos + selltext + MP55 – Erori bon fiscal

Posted by Norocel on 23 iunie 2009 la 9:12

versiune Smartcash POS 3.1.1.113
    versiune baza date 331
    ECR server API v1.0.32
    Selltext v3.0.8

Am intilnit urmatoarele probleme la folosirea casei de marcat Datecs MP55 impreuna cu Smartcash POS prin intermediul Selltext:
    1. Daca bonurile au mai mult de 53 linii de vanzare bonul nu va cuprinde toate produsele, mai exact cele de la linia 54 in jos lipsind rezultind un bon care are ca rest voaloare de vinzare a produselor lipsa si o eroare in Smartcash ce a fost eliminata doar prin anularea bonului. Acest lucru duce la micsorarea vitezei de lucru prin faptul ca trebuie vazut ce nu a aparut pe bonul cu eroare si scanat din nou. Noi am rezolvat acest bug al caselor Datecs la solutiile software ale firmei noastre prin splitarea bonului la 50 de linii.
    2. La inchiderea bonurilor prin BON VALORIC se incarca casa cu CEC iar la inchiderea cu CEC se incarca casa cu CARD. Verificati corespondenta dintre ce trimiteti voi in casa si indicele formei de plata corespunzatoare din casa de marcat. Momentan unde am instalat aceasta solutie nu fac incasari decit prin numerar, dar cred ca alti clienti folosesc si celelalte modalitati de plata de plata.

Daca mai gasesc ceva anunt,

Dor replied 12 ani, 8 luni în urmă 2 Members · 4 Replies
  • 4 Replies
  • Dor

Administrator
    13 iulie 2009 la 16:11

Multumim!
    Vezi ce am fixat pe partea noastra in versiunea curenta 3.1.1.114. (Anularea cu blocarea bonului).

Aviz utilizatorilor!
    Folosirea unei case de marcat ca imprimanta fiscala NU ESTE RECOMANDATA de catre producatorul platformei SmartCash RMS.
    Este o solutie posibila exclusiv pentru magazine unde se scot cateva bonuri pe zi cu 2-3 produse pe bon. Pentru folosirea caselor Datecs, se utilizeaza un driver livrat de catre producatorul caselor de marcat din Bulgaria (SelText), fiind in afara responsabilitatii firmei noastre.
    Folosirea unei case de marcat ca imprimanta fiscala, nu poate fi decat o solutie de compromis provizorie (daca ea exista deja in proprietatea clientului), pana cand ea va fi inlocuita cu solutia profesionala cu o imprimanta fiscala (avem 4 modele suportate).
    Multumim Norocel pentru post-ul tau, dar eu personal sunt impotriva carpelilor de acest gen (splitare bon doar pentru ca nu le merge lor programul). Ar trebui sa il repare Datecs din Bulgaria, in urma rapoartelor de bug-uri din tara…

• Dor

Administrator
    13 iulie 2009 la 16:12

Vom verifica corespondenta formelor de plata, dar cred ca am testat asta….. in fine, mai verificam o data si daca se poate rezolva de la noi il vom fixa.

• Dor

Administrator
    14 iunie 2012 la 13:46

Verificat si totul functioneaza OK.

• Dor

Administrator
    14 iunie 2012 la 13:47

Recomandam trecerea pe noul mod de luxcru sincron implementat direct in POS (nu asincron cu Selltext).

Log in to reply.