-
Sold stocuri la data X pe cote de TVA in raport gestiune si Oxygen
Va rog studiati posibilitatea de putea afisa (si exporta) in raportul de gestiune soldurile defalcate si pe cote de TVA (initial si final atat la valoarea de achizitie cat si la valoarea de vanzare).
In acest moment in raportul de gestiune pot fi afisate soldurile stocului la valoarea de achizitie si la valoarea de vanzare dar nu sunt defalcate pe cote de TVA, astfel incat raportul de gestiune nu poate fi folosit pentru a calcula / verifica exact valorile TVA-ului si a adaosului comercial aferent.
Deasemenea ar fi util foarte util daca in Smartcash Oxygen am avea un tabel unde sa avem valoarea stocului pe gestiuni la o anumita data selectata (ex: la ultima zi din an), cu urmatoarele coloane:
– valoare cost achizitie stoc marfa, pe cote de TVA
– valoare adaos stoc marfa, pe cote de TVA
– valoare TVA stoc marfa la pret de gestiune, pe cote de TVA
– valoare stoc marfa la pret de gestiune (cu TVA si adaos inclus), pe cote de TVA
Defalcarea pe cote de TVA a soldului stocului pe gestiuni la o anumita data (ex: ultima zi din luna / an) este utila pentru a putea face verificari / corelari contabile intre inregistrarile la final de luna din Smartcash si cele inregistrate in softul de contabilitate in urma importurilor de date din Smartcash. Am avut situatii in care comparand aceste solduri de la final de luna / an am descoperit erori de inregistrare / import.
Multumesc.
Log in to reply.