Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Ajutor SmartCash Retail Management System & Rsaquo; TERMENE EXPIRATE

Etichete: ,

• Postat de rompan la 19 septembrie 2016 la 12:03

Buna ziua,
    Va rog sa-mi spuneti, la versiunea SMARTCASH SHOP – DISTRIBUTIE COMPACT, nu este disponbila aceasta optiune? In catalogul de produse am posibilitatea de a seta un numar de zile de valabilitate dar cand receptionez un produs anume nu apare posibilitate de a-i seta data de expirare.
    Multumesc.

Dinu a răspuns 8 ani, 2 luni în urmă 4 Membri · 7 Răspunsuri
  • 7 Răspunsuri
  • Bughi

Administrator
    19 septembrie 2016 la 12:39

Buna ziua!
    Optiunea de a monitoriza termenele de expirare si perisabilitati sunt disponibile in versiunea de distributie MONO, PROFESIONAL si NETCENTER!

• rompan

Membru
    19 septembrie 2016 la 14:33

Multumesc!

• Dinu

Membru
    24 septembrie 2016 la 13:23

Am 1 an de cand folosesc SMARTCASH SHOP si inca nu stiu toate diferentele intre versiuni. Cred ca ar fi o idee buna de marketing sa aflam ce pot face in plus versiunile superioare. Multumesc.

• Bughi

Administrator
    24 septembrie 2016 la 18:32

Buna ziua!
    Va multumim pentru mesaj.
    Toate noutatile si imbunatatirile aduse programelor din suita aplicatiilor SmartCash sunt aduse la cunostinta clientilor si partenerilor nostri prin newslettere. In cazul in care nu primiti aceste newslettere va rugam sa luati legatura cu secretariatul nostru pentru a va actualiza datele.
    Tot odata, managerul de actualizari care este instalat implicit cu aplicatiile, afiseaza notificari de tip pop-up in partea dreapta jos a ecranului prin care utilizatorul este instiintat despre faptul ca exista o noua versiune de program disponibila pentru upgrade.
    Prin simplul dublu-click pe aplicatie vor fi afisate noutatile versiunii.
    De asemenea in background-ul programului de gestiune, atunci cand nu este afisat nomenclatorul de produse, regasiti cele mai noi postari de pe forum, unde, desigur sunt postate si noutatile versiunilor de SmartCash.

• Dinu

Membru
    26 septembrie 2016 la 14:39

M-am referit strict la diferentele dintre versiuni. Probabil ca o versiune superioara fata de a mea face si unele lucruri in plus, de care posibil sa am sau nu nevoie, dar daca as sti de o facilitate pe care mi-o ofera o versiune superioara si de care m-as putea folosi, probabil ca as dori un upgrade de versiune. Deocamdata singura facilitate pe care o stiu si pe care as dori-o ar fi marcarea si modificarea multipla a produselor, dar deocamdata pentru mine nu se justifica diferenta de pret pentru versiunea superioara. Sunt sigur ca sunt si alte facilitati pe care probabil ca le-as gasi folositoare dar de care nu stiu nimic. Multumesc.

• andreimargaa

Membru
    26 septembrie 2016 la 20:23

este posibil sa gasiti raspunsul la intrebarile dvs. pt fiecare versiune de program la link-urile de mai jos:

– pt Shop: https://www.smartcash.software/smartcash-shop/versiuni-smartcash-shop
    – pt POS: https://www.smartcash.software/smartcash-pos/versiuni-smartcash-pos

in subsol la fiecare link de mai sus, regasiti matricea completa cu ceea ce face fiecare program.

• Dinu

Membru
    27 septembrie 2016 la 13:03

Mulțumesc. Foarte util pentru mine.

Log in to reply.