Flux Noutăți & Rsaquo; Forumuri & Rsaquo; Feature Requests – Propuneri de functii noi & Rsaquo; Upgrade plugin import receptii

• Upgrade plugin import receptii

Postat de David_Alint la 22 ianuarie 2024 la 19:14

Ar fii foarte util sa se tina cont si de cota tva in plug-inul de import receptii.

In momentul de fata importul se face pe baza unei singure cote de tva, care in situatiile reale este foarte putin probabil sa existe o singura cota de tva pe o factura, mai ales daca este o factura mai mare. Cand folosesc plugin-ul de import trebuie sa revin in receptie si sa corectez manual tva-urile pentru produsele care sunt in alta cota de taxare fata de cea care o selectez la import.

Se poate rezolva fie prin adaugarea si cotei de tva in DataFormat sau prin adaugarea unui buton care recalculeaza tva-urile pentru toate produsele dintr-o receptie deschisa.

De asemenea la produse cu articole asociate, cele SGR, daca este introdus de mana produsul in receptie, atunci se adauga si articolul asociat, daca este importat prin plugin, nu se adauga.

Ar fi frumos sa putem opta daca sa se adauge si articolele asociate, sau daca sa incarcam stocurile pentru acestea in baza fisierului .xls.

FutureIGMG a răspuns 2 luni în urmă 3 Membri · 3 Răspunsuri
  • 3 Răspunsuri
  • Dor

Administrator
    23 ianuarie 2024 la 12:44

Acest plug-in este EOL. Nu ne propunem sa-il mai dezvoltam in viitor. Va fi inlocuit de importul direct al facturii din SPV sau de importul direct din Excel, fara a mai folosi vreun plug-in.

Cel mai important este ca se va renunta la importul direct in catalog folosind acest plug-in, operatie care este foarte sensibila la erori care dau complet peste cap catalogul de produse.

Metoda este cea de import prin modulul de reconciliere si mapare articole. In acest mod se pot verifica datele inainte de a le propaga in catalogul global si deci in toate magazinele dintr-o retea.

• David_Alint

Membru
    23 ianuarie 2024 la 16:43

Eu il foloseam strict doar pentru import de receptii, nu si produse in catalog. Si aveam un program scris de mine care imi mapa produsele din factura la cele din catalog si crea fisiere excel in baza caruia faceam receptia.

Daca se va adauga funcitonalitate sa se poata face receptia din SPV sau Excel este foarte bine!

In cazul in care lucrurile vor fi diferite, plug-inul va mai ramane functional chiar daca nu se mai dezvolta?

• FutureIGMG

Membru
      3 octombrie 2024 la 2:57

Asta am facut eu acum, ai gasit cumva care este coloana pentru valoare fara tva? si nu pentru pret unitar? imi poti da exemplu tau de excel pe care il folosesti? ms!

Log in to reply.